Vacancies

Assistent Operational Manager M/V - 40 uur

Holland Mechanics is wereldmarktleider op het gebied van productie systemen voor de productie van fiets- en motorwielen. Wij leveren machines aan o.a. Cube, Koga, Honda en Royal Enfield.. 

Het zijn doeltreffende standaard machines maar net zo goed op maat gemaakte high tech industriële machines met daarin vooraanstaande A-merken als Bosch-Rexroth, Festo, Phoenix Contact, Elo en Siemens.

De machines worden wereldwijd toegepast om fiets- en motorwielen efficiënt en effectief te produceren. Met meer dan 45 jaar ervaring maakt Holland Mechanics innovatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende soorten gespaakte wielen. Het kloppend hart van Holland Mechanics is in Purmerend gestationeerd. Hier bevinden zich o.a. de R&D-, engineering- en de productieafdelingen van de high tech machinebouw. Sinds 2001 heeft Holland Mechanics ook een fabriek in Yangzhou China. Daarnaast hebben we een uitstekend wereldwijd Service netwerk met collega’s in Brazilië, India, Polen, Frankrijk, Duitsland en Taiwan.

Holland Mechanics bestaat uit een team van ruim 40 professionals met minimaal een middelbare beroepsopleiding die er alles voor doen om een uitstekend product te leveren.

Om de continuïteit en groei te waarborgen zijn we op zoek naar een people manager met kennis van verbetertechnieken.

 Functieomschrijving

In deze interessante dubbelrol ben je tactisch en strategisch sparringpartner voor de Operations Manager en als Teamleider operationeel verantwoordelijk voor assemblage en magazijn. Je stuurt in deze 14 mensen aan. Je laat jouw team excelleren qua planning, servicegraad, rendement en efficiency. Je stuurt dagelijks op KPI’s en je brengt tevens professionaliteit en zelfredzaamheid op een hoger plan.

Verder ondersteun je de Operations Manager met jouw logistieke kennis in het streven van Holland Mechanics om het elke dag weer beter te doen. Je draagt zowel projectmatig als structureel bij aan de meest efficiente samenwerking tussen teams en afdelingen, verhoogt klantgerichtheid en eigen initiatieven en laat medewerkers hun rol met volle overgave pakken.

 • Het geven van aanwijzingen en instructies (coördineren en organiseren)
 • Het uitoefenen van toezicht;
 • Het oplossen van (technische) problemen / verhelpen van storingen;
 • Het creëren van een constructieve en positieve werksfeer;
 • Indien nodig meewerken in het productie/expeditie proces.

Functievereisten

Het is een uitdagende functie waarin veel op je afkomt elke dag. Je hebt dan ook de volgende zaken nodig om succesvol te zijn in deze functie:

 • Je beschikt over hbo+ werk- en denkniveau
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring in een leidinggevende- of coördinerende functie, bijvoorbeeld in de machine industrie (business to business);
 • Belangrijker zijn jouw natuurlijke leiderschap, overtuigingskracht,     zelfredzaamheid en innovatiedrang om het elke dag weer beter te doen
 • Bekend met managementtechnieken zoals 5S, Lean en QRM
 • Technische kennis
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • De functie bedraagt een fulltime functie
 • Ervaring met een ERP systeem is een pre

Wat we bieden

De vacature assistent operational manager is een afwisselende en dynamische functie in een zeer internationale onderneming. Als je wilt leren dan ben je bij ons op je plek. Naast een marktconform salaris en een winstuitkering (bij een vast dienstverband) bieden we een prettige werksfeer en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

 Contact/sollicitatie

Herken je jezelf in dit profiel en heb je interesse in deze baan, reageer dan direct! Met inhoudelijke vragen betreffende de functie kan contact worden opgenomen met André Stokman (Operational Manager) via astokman@hollandmechanics.com.

 

Monteur binnendienst M/V - 40 uur

Als monteur binnendienst ben je verantwoordelijk voor de te leveren wielbouwmachines en het efficiënt monteren en opbouwen daarvan volgens de geldende kwaliteitsnormen. Je assembleert, je controleert en regelt complexe machines in. Je kunt problemen goed analyseren en je weet voorstellen te doen voor verbetering.

Je hebt een technische mbo/hbo-achtergrond (WTB / Electronica) met relevante werk ervaring. Verder ben je bereid tot incidenteel reizen – kennis van vreemde talen is een pré – en ben je commercieel, zelfstandig en pro-actief ingesteld. Affiniteit met automatisering is vereist.

Mechanic inside staff  M/F - 40 hours

As a mechanic in service will be responsible for the supply wheel equipment and efficient assemble and build it according to the applicable quality standards. You assemble, you control and regulate complex machines. You can analyse problems well and you know to make proposals for improvement.

You have a technical intermediate vocational education / Bachelor background (General mechanical engineering / Electronics) with relevant work experience. You are also willing to travel occasionally - foreign language is a plus - and you're commercial, set independently and proactively. Affinity with automation is required.

Interesse / Interested?  email to:   office@hollandmechanics.com

Allround Junior Electronics Engineer - 40 uur

Holland Mechanics is wereldmarktleider op het gebied van gespaakte wielbouw productie systemen voor zowel fiets- als motorwielen. Wij leveren machines aan o.a. Cube, Koga, Honda en Royal Enfield. Tevens zijn wij bezig met maatwerk machines voor o.a. BMW en Harley-Davidson. 

Het zijn doeltreffende standaard machines maar net zo goed op maat gemaakte high tech industriële machines met daarin vooraanstaande A-merken als Bosch-Rexroth, Festo, Phoenix Contact, Elo en Siemens.

De machines worden wereldwijd toegepast om fiets- en motorwielen efficiënt en effectief te produceren. Met meer dan 45 jaar ervaring maakt Holland Mechanics innovatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende soorten gespaakte wielen. Het kloppend hart van Holland Mechanics is in Purmerend gestationeerd. Hier bevinden zich o.a. de R&D-, engineering- en de productieafdelingen van de high tech machinebouw. Maar het pioniersschap heeft ons ook gebracht tot één van de eerste Nederlandse bedrijven met een eigen vestiging in China. Daarnaast hebben we een uitstekend after sales en agenten netwerk wereldwijd met collega’s in o.a. Brazilië, India, Polen, Frankrijk, Duitsland en Taiwan.

Holland Mechanics bestaat uit een team van ruim 30 professionals met minimaal een middelbare beroepsopleiding die er alles voor doen om een uitstekend product te leveren.

Om de continuïteit en groei te waarborgen hebben we een vacature beschikbaar voor een frisse, vlotte, energieke, leergierige en allround junior electronics engineer.

 Functieomschrijving

Als allround junior electronics engineer bij Holland Mechanics val je onder de lead engineer electronics en zal je gemiddeld één dag per week aan de elektrisch engineering van onze machines werken en de resterende dagen een actieve bijdrage leveren aan het monteren van de elektrische componenten en bedrading en het uiteindelijk (intern of eventueel extern) in bedrijf stellen van de machines. Indien je ook een bijdrage wil geven aan de assemblage en montage van mechanische samenstellingen dan is dit een pre! De engineering zal voornamelijk bestaan uit het uitwerken van schema’s in Eagle en up-to-date houden van de stuklijsten in ons ERP systeem. Daarnaast zal je ook nieuwe componenten gaan testen, werkinstructies gaan schrijven en software klussen in bijvoorbeeld Siemens Logo’s uitwerken.

 Wat we vragen

Om deze functie succesvol in te kunnen vullen ben je van nature gewend resultaatgericht en pragmatisch te werken. Klantgerichtheid, accuratesse en goed samenwerken met af en toe een lolletje zijn vanzelfsprekend voor je. Verder beschik je over:

 1. Minimaal een afgeronde middelbare beroepsopleiding in de richting elektrotechniek/elektronica.
 2. Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen de maakindustrie.
 3. Kennis van pneumatiek of bereidheid tot leren.
 4. Kennis van hydrauliek of bereidheid tot leren.
 5. Geen angst voor software of computers.
 6. Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 7. Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 8. Ervaring met Eagle is een pre.
 9. Affiniteit met de fietsen is een pre.

 Wat we bieden

De vacature allround junior electronics engineer is een afwisselende en dynamische functie in een zeer internationale onderneming. Als je WIL leren dan ben je bij ons op je plek. Naast een marktconform salaris en een winstuitkering (bij een vast dienstverband) bieden we een prettige werksfeer en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

 Contact/sollicitatie

Herken je jezelf in dit profiel en heb je interesse in deze baan, reageer dat direct! Met inhoudelijke vragen betreffende de functie kan contact worden opgenomen met André Segers (lead engineer electronics) via ajsegers@hollandmechanics.com.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Keep up to date with our latest innovations!
ErrorHere